Salg af gamle postkort

KØB OG SALG AF POSTKORT: Gamle postkort købes og sælges.

KØB OG SALG AF GAMLE POSTKORT

 Fra denne side vil der fra 1. april 2013 blive solgt gamle postkort. I første omgang vil jeg koncentrere mig om køb -og salg af gamle danske postkort, men med tiden vil jeg udvide med udenlandske postkort.

De seneste år har jeg solgt postkort på loppemarked både indendørs og udendørs. Et postkort har alle råd til at køb. Priserne er fra ganske få kroner til flere hundrede kroner pr. stk.

Postkortene sælger jeg til både kræsne mangeårige samlere af postkort, til børn og unge m.fl. og turister, der lige skal have en billig souvenir med hjem fra Danmark, København.

Postkortene sælger jeg på loppemarkedet på Thorvaldsens Plads samt på forskellige loppemarkeder indendørs i vinterhalvåret.

Du er velkommen til at komme forbi og kigge i mine kasser.

Den store interesse for de ældre postkort betyder at jeg hele tiden køber postkort. Derfor er jeg interesseret i at købe både enkelte gode postkort samt hele samlinger i mapper, så jeg kan tilfredsstille min bredde kundekreds med et interessant - og ikke mindst nyt udbud -- af postkort  

Gamle postkort - enkeltvis eller f.eks. en samling - købes gerne på Marielystvej 1, kld. 2000 Frederiksberg (efter aftale), eller ved henvendelse på loppemarkedet i København, Thorvaldsens Plads foran Thorvaldsens Museum fra slutningen af april til udgangen af oktober måned. Ring inden for aftale. Kommer også gerne forbi i hjemmet for at besigtige samlingen.    

 

Med venlig hilsen

Jesper Reutemann